Gazeteci İsmet Ketboğa’nın oğlu dünya evine girdi

Koser TV sahibi gazeteci İsmail Ketboğa’nın oğlu Velat Ketboğa hayatını Büşra Yiğit ile birleştirdi. Düğün törenine katılan Kızıltepe Belediye Eş Başkanı Zeyni İpek ve Hamdiye Bilek Turgay da halay çekti.

Gündem 26.04.2024 22:26:00 0
Gazeteci İsmet Ketboğa’nın oğlu dünya evine girdi

Koser TV sahibi gazeteci İsmail Ketboğa’nın oğlu Velat Ketboğa hayatını Büşra Yiğit ile birleştirdi.

Nirvana Düğün Salonunda düzenlenen düğün törenine Kızıltepe Belediye Eş Başkanları  Zeyni İpek, Hamdiye Bilek Turgay da katılarak davetlilerle birlikte halay çekerek Keyboğa ve Yiğit çiftinin mutluluğuna ortak oldu.  Velat Ketboğa ile Büşra Yiğit çiftinin düğün töreninde davetliler yöresel oyunlarla gönüllerince eğlendi. Ketboğa ve Yiğit çifti alkış ve zılgıtlar eşliğinde kol kola düğün salonuna girdi. Çift ardından dans etti. Bazı davetliler de çiftin dansına eşlik etti. Davetlilere ikramlar yapıldı. 

Velat Ketboğa ve Büşra Yiğit çiftinin nikah şahitliklerini Şahitleri Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları Zeyni İpek, Hamdiye Bilek Turgay, DEM Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Abdülkerim Erdem, Doğru hasar trafik kazaları Danışmanlık hizmetleri genel müdürü Mehmet Koçhan, Kızıltepe Zahireler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter, sivil toplum kuruluşu yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı.