Daradentle her alanda yüksek kaliteli hizmet

Yüksek teknolojik donanımıyla dikkat çeken diş polikliniği Mardin'de ilklere imza atıyor.

Sağlık 28.01.2021 17:01:00 0
Daradentle her alanda yüksek kaliteli hizmet

Ağız ve Diş Sağlığı konusunda Mardin' de bir çok yeniliğe imza atan Özel Daradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği dualarla açıldı.  Donanımıyla dikkat çeken yüksek teknolojik alt yapısı, uzman kadrosu, modern ve ferah ortamıyla farkını ortaya koyan Özel Daradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ağız ve diş sağlığı konusunda bir çok ilke imza atıyor.

Ağız ve diş sağlığı konusunda Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek büyük bir yatırıma imza atan Daradent, sürekli kendini güncelleyebilecek alt yapısıyla da öne çıkıyor. 
Mardin Merkez' de ilk dijital 3 boyutlu görüntüleme sistemi olan Dental Tomografi ve  ilk 3 boyutlu ağız içi tarayıcı sistemini hayata geçiren Daradent, ilk Dijital Anestezi cihazıyla diş tedavisi fobisi olan hastaların yüzünü güldürüyor. 

Estetik kaygılar Daradent ile bitecek

Estetik kaygılar sebebiyle diş teli tedavisinden kaçınan hastalar için dünyanın en gelişmiş plak sistemi olan İnvisaling (şeffak plaklar) ile daha hızlı, konforlu, estetik ve hijyenik ortodontik tedavi ve uygulamalarla Mardin Merkez'de bu alanda çığır açan  Daradent, özel beyazlatma cihazını da Mardinli vatandaşların hizmetine sunuyor. 
Daradent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucularından Diş Hekimi Hüseyin YILDIRIM,  her detayı düşünerek hareket ettiklerini ve yıllara dayanan tecrübeleriyle Mardinli vatandaşlara en kaliteli hizmeti vermek adına gece gündüz çalııştıklarını vurgulayarak, ''Diş tedavisi konusunda sürekli güncellenen teknolojiler  ve uygulamaları yakından takip ediyor ve bizler de ekip olarak sürekli kendimizi güncelliyoruz. Amacımız bu tecrübemizi Mardinli vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır.'' dedi.

Mardinli vatandaşların diş tedavisi konusundaki çilesi bitecek

Daradent Kurucularından Diş Hekimi Mahmut Özel 'de, amaçlarının Mardin'de büyük bir eksikliği gidermek olduğunu ve Mardinli hemşehrilerinin gönül rahatlığıyla konforlu bir diş polikliniğinden hizmet almasını sağlamak olduğunu ifade ederek '' İnşallah bundan sonra Mardinli vatandaşlarımızın şehir dışına çıkmalarına gerek kalmayacak. Bunun için tüm imkanlarımzı ortaya koyarak, yüksek teknolojik alt  yapımız ve  uzman kadromuzla Kadim  şehrimizin hizmetinde olacağız.'' şeklinde konuştu.         
                            


Anahtar Kelimeler: Daradentle alanda yüksek kaliteli hizmet