Artuklu Belediyesi: Kentin tüm kaynaklarını kent için kullanacağız

Artuklu Belediyesi Eş Başkanları Münevver Ölker ve Mehmet Ali Amak teşekkür mesajı paylaştı.

Politika 26.04.2024 22:37:00 0
Artuklu Belediyesi: Kentin tüm kaynaklarını kent için kullanacağız

Artuklu Belediyesi Eş Başkanları  Münevver Ölker ve Mehmet Ali Amak teşekkür mesajı paylaştı. Eş başkanalar, “Bugünden itibaren, hiçbir farklılık gözetmeden tüm Artuklu halklarına, beş yıl boyunca hizmet edeceğiz. Kentin tüm kaynaklarını kent için kullanacağız.” dediler.

Artuklu Basın biriminden yapılan teşekkür mesajında şu ifadelelere yer verildi: “31 Mart günü sandık başına giderek herkese eşit hizmet ilkesiyle yol açtığınız için teşekkür ediyoruz. Büyüklerimiz, Annelerimiz, Kadınlar ve Gençler, 91 mahallemizde iradesini ortaya koyarak demokrasi mücadelemizde yeni bir sayfa açmıştır.

Temsili olarak bizleri onure ettiniz. Geldiğimiz günden bugüne kapılarını sonuna kadar açtığımız belediyemizde, bizleri ziyaret ederek, telefonla arayıp desteklerini gösteren tüm halklarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bundan sonraki süreçte her zaman sizlerin arasında, taleplerinizi, şikayetlerinizi sokak sokak, mahalle mahalle gezerek sizlerden dinleyeceğiz.

Şimdi Artuklu için eşit hizmet zamanı… Şeffaf yönetim anlayışıyla halklarımıza hak ettikleri hizmetleri sunmanın zamanı…

Bugünden itibaren, hiçbir farklılık gözetmeden tüm Artuklu halklarına, beş yıl boyunca hizmet edeceğiz. Kentin tüm kaynaklarını kent için kullanacağız. Usulsüzlük, insan kayırma ve her türlü çıkar düzenine karşı halkların katılımıyla gece gündüz çalışacağız.”